EmailFacebookLinkedIn

 

 

 

 

 

 

 

 

Het ontwikkelteam maakt onderdeel uit van de afdeling Informatiemanagement. Het is een jong team met een belangrijke rol in het transplantatieproces. Daarin zijn ICT-systemen namelijk essentieel, dus is onze bijdrage van wezenlijk belang. De activiteiten van de NTS in Nederland zijn uniek, dus ontwikkelen we daarvoor onze eigen applicaties. Hiermee zorgen we onder andere voor een eerlijke toewijzing van beschikbare weefsels en kunnen we zien hoe het gaat met ontvangers van organen. Deze applicaties houden we continu bij om te voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving en veranderende gebruikerswensen. Ons team is nog relatief kort aan de slag met dit mooie traject. Maar onze neuzen staan dezelfde kant op en we bepalen samen hoe we de nieuwe uitdagingen aanvliegen. Dit alles om te zorgen dat we kwalitatief de best mogelijke applicaties kunnen bouwen.

 

"Met creativiteit en samenwerking hoge kwaliteit software bouwen. Dat vind ik het leuke aan mijn functie"

Anne van den Berg, applicatie ontwikkelaar

"Ik kende de NTS al en wist dat de sfeer en de werkcultuur bij de NTS prettig zijn, en ineens was daar ook nog een hele leuke vacature.

Wat mij aantrok is de combi zorg & IT en dat NTS een eigen software ontwikkelteam in huis heeft."

Willemijn van der Plas, Product Owner

"Ons team en de afdeling zijn ondersteunend aan de afdelingen die het orgaan en weefselproces vormgeven.

Maar we bouwen niet zomaar wat er wordt gevraagd, door mee te denken en de juiste vragen te stellen helpen we om het proces te optimaliseren."

Michael Maat, Product Owner

 

Kom jij ons team versterken?

Check onze huidige IT-vacatures voor de mogelijkheden.

Of stuur ons een open sollicitatie.

 

"De combinatie van de maatschappelijke bijdrage, het kleine opstartende team en de moderne technieken spraken mij erg aan."

Edgar Gressie, front end applicatie ontwikkelaar