EmailFacebookLinkedIn

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

We zijn benieuwd naar jou.

En we willen je graag een plek aanbieden waar jij je thuis voelt en die bij jou past. In onze sollicitatieprocedure onderzoeken we dan ook of de NTS jou kan bieden wat je zoekt en of jij in huis hebt wat wij zoeken.

Stap 1
Digitaal solliciteren

 

Stap 2
Het Gesprek

 

Stap 3
Een kijkje in de keuken

 

Stap 4
Het Aanbod

Stap 1: digitaal solliciteren

Heb je een vacature gezien waarop je wilt solliciteren? Klik dan op de button Solliciteren.

Je komt dan bij het digitale sollicitatieformulier. Vul alle gevraagde gegevens in op het formulier. Voeg je cv en motivatie toe als bijlage. Je ontvangt direct een bevestiging dat we je sollicitatie hebben ontvangen. Uiterlijk vijf werkdagen na de sluitingstermijn van de vacature krijg je een reactie op je sollicitatie.

Stap 2: het gesprek

Meestal voeren we de gesprekken op ons kantoor in Leiden, maar het kan zijn dat je eerste gesprek online via Microsoft Teams is. Ben je door naar de tweede ronde, dan is dat gesprek (bijna altijd) hier op kantoor.

Voorafgaand aan het tweede gesprek vragen we je om een DISC-assessment in te vullen, dat gedrag en drijfveren in beeld brengt (zie  DISC voor meer informatie).

Dit doen we om te kijken of je aansluit bij het team en of het team bij jou past.

Aan het eind van elk gesprek vertellen we je wanneer we je zullen bellen met de uitslag. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Stel ze gerust.

Stap 3: een kijkje in de keuken

Na het tweede gesprek is het mogelijk om mee te kijken met een collega uit jouw team. Omdat wij een organisatie zijn binnen een uniek werkveld vinden wij het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van je toekomstige werkplek bij de NTS.

Stap 4: het aanbod

Als we allebei enthousiast zijn, doen we je een aanbod en verwelkomen we je graag als nieuwe collega.

Hoe bereid je je voor?

Je kunt op allerlei plekken informatie over de NTS vinden waarmee je je sollicitatie kunt voorbereiden.

  • Op onze website vind je alles wat we doen. 
  • De NTS werkt met kernwaarden, een missie en visie en een meerjarenstrategie. Als je die leest, kun je bepalen of je hierbij past. 
  • Denk ook na over wat je van ons wilt weten. 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

NVP Sollicitatiecode

We houden ons aan de NVP Sollicitatiecode. In deze code staan de basisregels waaraan organisaties en sollicitanten zich volgens de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) moeten houden bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers.

Privacy voorwaarden

De persoonlijke gegevens die je op deze website invult, gebruiken we om je sollicitatie af te handelen. Jouw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden nooit aan personen buiten de NTS gestuurd.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure kan zijn dat wij referenties inwinnen en het BIG-register raadplegen (als dit van toepassing is).

Bewaartermijn gerichte sollicitatie

We bewaren jouw gegevens gedurende het hele sollicitatieproces. Je gegevens zijn alleen toegankelijk voor de betrokkenen tijdens de sollicitatieperiode. Is de vacature vervuld, dan vernietigen we binnen 1 maand jouw persoonsgegevens. In sommige gevallen vragen we je of de NTS jouw gegevens in portefeuille mag houden. Als je dat toestaat, ben je beschikbaar als open sollicitant voor andere functies. Na 1 jaar worden je gegevens alsnog vernietigd.

Bewaartermijn open sollicitatie

We bewaren je gegevens maximaal 1 jaar. Is er in deze periode een vacature waar jij voor in aanmerking komt dan nemen we contact met je op. Daarna vernietigen we je persoonsgegevens.